Interiør

Fjerne flekker på interiør av tekstil som duker, pledd og puter

På Stell Sitronsåpe fjerner flekker på duker og tøyservietter, puter og ullpledd

Fjerne flekker på puter, pledd, duker og brikkerFjerne flekker på duker og tøyservietter

Det er enkelt å fjerne flekkene på duker og tøyservietter enten flekkene er av rødvin, fett, tomatsaus eller blåbærsyltetøy. Du bruker samme metode uansett hvilken type flekk det er. Husk at det går fortest vekk om du bruker På Stell Sitronsåpe mens flekken er fersk men det går fint å fjerne gamle flekker også.

Se her hvordan du fjerner flekkene

Se her hvilke flekker du kan fjerne med På Stell Sitronsåpe

Tips! Har du mange tøyservietter eller brikker som er fulle av gamle flekker? Riv litt På Stell Sitronsåpe og legg det i vaskemaskinen sammen med serviettene og brikkene. Sett maskinen på pause et par timer før skylling så såpen får virke godt. Sett maskinen i gang igjen og tørk som vanlig.

Fjerne flekker på puter

cottage wool pledd ull på stellHar du putetrekk du kan ta av kan du fjerne flekkene på vanlig måte – se hvordan her

Har du fått flekker på puter uten avtagbart trekk følger du oppskriften for å fjerne flekker på sofa og stoler med tekstiltrekk. Se her

Fjerne flekker på ullpledd eller pledd i alpakka, kashmere og silke

Vi har laget en egen side for fjerning av flekker og stell av ullkvaliteter. Her finner du mange tips om hvordan du bevarer dem best med På Stell Sitronsåpe og Ullvask. Vi samarbeider med HOI by Cottage Wool som kun jobber med de mest eksklusive ullkvaliteter. De har testet våre produkter og anbefaler alle sine kunder å behandle sine produkter med På Stell.

Se Behandling av ull

Har du ikke På Stell Sitronsåpe? Kjøp den her eller finn nærmeste forhandler.