Dameklær

Fjerne flekker på dameklær

På Stell Sitronsåpe er uunnværlig om du vil ta godt vare på favorittplaggene dine. Vi viser deg hvordan du kan fjerne flekker av sminke, vin, fett eller sølesprut.

Fjerne flekker av foundation, mascara, sminkeHar blusekragen blitt misfarget av foundation? Sølte du mascara, vin eller kaffe på ullgenseren din eller ble du tilgriset av sølesprut fra en forbipasserende bil?

Det er utrolig irriterende å få ødelagt favorittplaggene og frustrerende når flekkene ikke går av i vask. På Stell Sitronsåpe fjerner flekkene og tar vare på plaggene dine.

Se her hvilke flekker du kan fjerne med På Stell Sitronsåpe

Se her hvordan du fjerner flekkene

Tips! Er undertøyet småflekkete og misfarget kan du rive sitronsåpen og legge en spiseskje med revet såpe i beholderen i vaskemaskinen. Sett maskinen på pause når vannet er oppvarmet. La virke et par timer og sett deretter maskinen i gang igjen.

Fjerne flekker på ull

fjerne flekker av foundation, mascara, sminke

Vinteren er lang og kald og vi bruker mange plagg av ull – alt fra strømpebukser og undertrøyer i tynn merinoull til gensere i kashmere og kåper i vevet ull. Se her hvordan du fjerner flekker på ull. Vi har en egen side for hvordan vi anbefaler at du behandler ullplaggene dine – den finner du her!

Husk å vaske ullplaggene din med På Stell Ullvask for renest og mykest ull.

Har du fått flekker på skinnjakken?

Plagg i skinn kan du ikke vaske i maskinen. Derfor er det ekstra irriterende når du får flekker eller misfarging. Gjør dette så blir skinnjakken helt fin igjen uten rens:

  • Legg På Stell Sitronsåpe i en bolle med varmt vann og pisk opp skum
  • Massér inn skum med en svamp på flekkene
  • La såpen virke til det er helt tørt
  • Børst bort såpen med en myk børste

Har du ikke På Stell Sitronsåpe? Kjøp den i nettbutikken vår eller finn nærmeste forhandler.