Dameklær

Fjerne flekker på dameklær

På Stell Sitronsåpe er uunnværlig om du vil ta godt vare på favorittplaggene dine. Vi viser deg hvordan du kan fjerne flekker av sminke, vin, fett eller sølesprut.

Fjerne flekker av foundation, mascara, sminkeHar blusekragen blitt misfarget av foundation? Sølte du mascara, vin eller kaffe på ullgenseren din eller ble du tilgriset av sølesprut fra en forbipasserende bil?

Det er utrolig irriterende å få ødelagt favorittplaggene og frustrerende når flekkene ikke går av i vask. På Stell Sitronsåpe fjerner flekkene og tar vare på plaggene dine.

Se her hvilke flekker du kan fjerne med På Stell Sitronsåpe

Se her hvordan du fjerner flekkene

Tips! Er undertøyet småflekkete og misfarget kan du rive På Stell Sitronsåpe og legge en spiseskje med revet såpe i såpebeholderen i vaskemaskinen. Sett maskinen på pause når vannet er oppvarmet. La virke et par timer og sett deretter maskinen i gang igjen.

Fjerne flekker på ull

fjerne flekker av foundation, mascara, sminke

Vinteren er lang og kald og vi bruker mange plagg av ull – alt fra strømpebukser og undertrøyer i tynn merinoull til gensere i kashmere og kåper i vevet ull. Se her hvordan du fjerne flekker på ull.

Se også hvordan du behandler ullplaggene dine så de varer lenge

Husk På Stell Ullvask for ren og myk ull.

Har du fått flekker på skinnjakken?

Plagg i skinn kan du ikke vaske i maskinen. Derfor er det ekstra irriterende når du får flekker eller misfarging. Gjør dette så blir skinnjakken helt fin igjen uten rens:

  • Legg På Stell Sitronsåpe i en bolle med varmt vann og pisk opp skum
  • Massér inn skum med en svamp på flekkene
  • La såpen virke til det er helt tørt
  • Børst bort såpen med en myk børste

Har du ikke På Stell Sitronsåpe? Kjøp den her eller finn nærmeste forhandler.