Sykkelolje på hendene?

Sykkelolje på hendene?

Har du reparert sykkelen og fått hendene tilgriset av sykkelolje?

Vask hendene med På Stell Sitronsåpe og de blir både rene og myke!

På Stell Sitronsåpe er laget av naturlige oljer som enkelt løser alle typer fett og oljer. Den egner seg ypperlig til å vaske hendene med når du har fått dem tilsølt av olje fra sykkelen. Fordi På Stell Sitronsåpe er laget av gode naturlige oljer og ikke inneholder kjemikalier som tørker ut huden, blir hendene både rene og myke! Se videoen nedenfor. Du kan vaske hendene med På Stell Sitronsåpe for å fjerne hvitløk eller fiskelukt også.

Se hvilke flekker du kan fjerne med På Stell Sitronsåpe.

Har du ikke På Stell Sitronsåpe? Kjøp den her nå eller hos en av våre forhandlere.

About the author

Kirsten Ellingsen administrator

Leave a Reply