17. mai og flekker av is, brus, kaker, ketchup og sennep!

17. mai og flekker av is, brus, kaker, ketchup og sennep!

17. mai
Er du forberedt til 17. mai? Hvordan fjerner du flekkene etter feiringens is, brus, kaker, ketchup og sennep?

Hurra for På Stell Sitronsåpe som fjerner flekkene så lett som en lek!

Enten det er bunad av ull, skjorte av lin eller annet pentøy i andre tekstiler kan du bruke På Stell Sitronsåpe for å fjerne flekkene. Gir du flekkene en omgang før vask er det ekstra raskt å få dem vekk. Se linkene under for å finne den riktige flekkfjernerguiden for type flekk og hvilke tekstiler det gjelder. Bunader i ull og dresser som normalt skal renses har egen link.

Har du sjekket at bunaden, bunadskjorten, dressen eller kjolen er pen og flekkfri fra i fjor? Var det noe du ikke fikk vekk etter feiringen for et år siden? Prøv På Stell Sitronsåpe – sannsynligvis forsvinner de gamle flekkene også! Se våre anbefalinger for gamle flekker ved å følge de samme linkene.

Pass på at du har På Stell Sitronsåpe tilgjengelig når uhellet er ute – du får den mange steder der du kjøper festantrekket. På Stell Sitronsåpe kjøper du her eller finn nærmeste forhandler.

About the author

Kirsten Ellingsen administrator

Leave a Reply