Sprut av tomatsaus – P3 Morgen

Sprut av tomatsaus – P3 Morgen

Ronny Brede Aase i P3 Morgen lager tomatsaus til lasagne med stavmixer og må kaste t-skjorten!

På Stell Sitronsåpe fjerner tomatsaus og redder t-skjorter

Jeg hørte på P3 Morgen 26. april med stor interesse da Ronny Brede Aase fortalte om hvordan han hadde laget tomatsaus til lasagne med stavmixer og sølt tomatsaus utover Kygo-t-skjorten. Han fikk den ikke ren og måtte kaste den! Hør podkasten her. De diskuterte også muligheten for å få laget plastbelagte t-skjorter som tåler søl!?

Helt unødvendig spør du meg! Ronny har tydeligvis ikke hørt om På Stell Sitronsåpe så nå har jeg sendt han 2 stk så han slipper å kaste flere klær.

For å vise hvor raskt og enkelt det er å fjerne flekker av tomatsaus laget vi en video som du ser nedenfor på denne siden. Del den gjerne med dine venner på Facebook så flere får med seg dette enkle grepet.

Se Flekkguiden for flere tips.

På Stell Sitronsåpe kjøper du her eller finn nærmeste forhandler.

About the author

Kirsten Ellingsen administrator

Leave a Reply